Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Kelemen Hunor, în vizită “discretă” la Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 2 Octombrie 2009

Candidatul UDMR la Preşedinţia României, Kelemen Hunor, s-a aflat vineri în judeţul Satu Mare, dar prezenţa sa a fost cât se poate de discretă, cel puţin din punctul de vedere al presei locale de limba română.

 

În cursul dimineţii, a participat, alături de prefectul Radu Giurcă şi preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, la inaugurarea Muzeului de Artă Populară din Oraşu Nou.

În discursul rostit la acest eveniment, Kelemen Hunor a accentuat ideea păstrării identităţii culturale a maghiarilor din zonă în strânsă legătură cu identitatea oşenilor cu care împart acele meleaguri.

 

După-amiază, domnia sa a participat la sediul UDMR din Satu Mare la o şedinţă cu primarii şi directorii UDMR-işti de instituţii, dar presa nu a avut acces la acest eveniment. La finalul şedinţei, însă, Kelemen Hunor s-a întâlnit cu ziariştii, dar exclusiv cu cei din presa locală de limba maghiară.


Abordând ideea sprijinului pe care doreşte să-l obţină de la români la alegerile prezidenţiale, candidatul UDMR a dat asigurări că va organiza o întâlnire similară şi cu presa de limba română din Satu Mare, înainte de
campania electorală. Abia aşteptăm! Sau nu?

Tags: kelemen hunor  vizita  satu mare  
1529 vizite
Distribuie pe